Mijn boek

Nadat ik een paar jaar mijn blog had bijgehouden besloten we de teksten daarvan in eigen beheer in boekvorm uit te geven. Zelf had ik het niet bedacht, maar het zijn de lezers die me op het idee brachten.

In februari 2016 kwam “Mevrouw, u heeft een hersentumor” op de markt. Een klein jaar later werd dezelfde tekst door een officiële uitgever (Bullseye Publishing) uitgegeven met als titel “Brainstorm”. In januari 2017 vond de feestelijke lancering plaats van mijn boek, en ja… daar ben ik best trots op. Wie had ooit gedacht dat ik binnen één jaar twee keer met een boek zou komen? Wie kon bedenken dat ik er überhaupt nog zou zijn, wanneer je weet wat de prognose eind 2013 was?

Mijn blog en boek zijn het verhaal van ziek zijn, het verhaal van bezoeken aan artsen, het verhaal van ziekenhuisopnames in Duitsland en het verhaal van een tumor die kleiner werd en zich rustig houdt.

Naast alle verhalen over patiënten met wie het niet goed afloopt, kan ik gelukkig met een positief verhaal komen. Ik hoop daarmee mensen in die in een soortgelijke situatie als ik terechtkomen te bemoedigen. Als mijn boek maar een klein beetje doet wat verhalen van anderen via internet voor ons deden toen ik pas ziek was, dan ben ik tevreden.

U kunt het boek bestellen door onderstaand formulier in te vullen.

Omdat het op 4 februari Wereldkankerdag is betaalt u geen €21,50 voor Brainstorm, maar slechts €17,50 (inclusief verzendkosten)

 

Naam
Adres
Plaats
Email
Opmerking

 

Aandacht voor de impact van kanker

Ieder jaar wordt op Wereldkankerdag (4 februari) wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker. Deze dag is officieel gemarkeerd om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om preventie, detectie en behandelingen aan te moedigen, maar ook om het belang van een goede kwaliteit van leven voor mensen met kanker – én voor hun naasten of nabestaanden – te onderstrepen.